Femme
Все для i про жiнок


Як зробити бізе

03.11.2013 | Рубрики:: Дієти та схуднення,

Бізе! Відразу уявляється це білосніжне диво, легке і повітряне. Багатьом здається, що приготувати бізе в домашніх умовах дуже важко. Я хочу вам показати, що це зовсім не так. Головне - потрібно дотримувати деякі умови і тоді у вас обов'язково вийдуть ці білосніжні ласощі. Дуже важливо для приготування бізе ретельно відокремити білки від жовтків, аби жодна крапля жовтка не попала до білку. І ще, посуд, в якому збиватимуться білки, має бути чистим і сухим, без крапель жиру або води на стінках.

Отже, для приготування бізе в домашніх умовах нам знадобиться:

-яєчні білки - 2 шт.;

-цукор - 100 р.

Спочатку відділяємо білки від жовтків. Я розділяю ножем, але багато хто може скористатися спеціальним пристосуванням, яке продається у всіх господарських магазинах і призначене для відділення білків від жовтків.

Як зробити бізе

Білки поміщаємо в суху, чисту форму і починаємо їх збивати за допомогою міксера або вінчика. Спочатку збиваємо одні білки, і коли вони добре будуть збиті, поступово додаємо цукор. Якщо в кінці збивання не хвататимете цукру для щільної піни, то цукру додаємо ще.

Як зробити бізе

Збиваємо до стану жорстких піків, тобто коли бізе не звалюється вниз.

Як зробити бізе

Деко застилаємо папером для випічки і викладаємо ложкою бізе.

Як зробити бізе

Відправляємо в холодну духовку, встановлюємо температуру 100 градусів і залишаємо на 1 годину. Потім температуру збавляємо до 60 градусів і залишаємо пектися ще 1 годину. У останню годину можна дверці духовки прочинити за допомогою дерев'яної ложки, тому що бізе не печеться, а підсихає.

бізе, приготоване в домашніх умовах

Повітряне бізе, приготоване в домашніх умовах, готове! Пригощайтесь і насолоджуйтеся!

Як зробити бізе : відео


Використання матеріалів сайту без дозволу автора заборонено. admin Контакти